Αληθινές μαρτυρίες

δημοσιευμένες στα κοινωνικά δίκτυα

|

L.G. - Facebook

Έκανα δυο αλλαγές γονάτου σε έξι μήνες τόσο εύκολα που είναι απίστευτο . Απόκτησα ποιότητα ζωής και λυπάμαι που δεν το έκανα νωρίτερα επειδή φοβόμουν αυτά που άκουγα για τους άλλους χειρούργους. Ευχαριστώ το γιατρό και την ιατρική του ομάδα. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

|

P. M. - Facebook

Ποιος ο λόγος να απευθυνόμαστε σε γιατρούς της αλλοδαπής , την στιγμή που σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο διαθέτουμε τοιούτου επιστημονικού διαμετρήματος μυαλά ; Την ευγνωμοσύνη μου !

|

V.S. - Facebook

Με διαφορά απ τους κορυφαίους στο είδος του. Μιλάω εκ πείρας προσωπικής. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

|

Λ.Χ. - Facebook

Eίναι ακριβώς έτσι! Το έζησα με τη μαμά μου.Η καλύτερη ομάδα και σαν επιστήμονες και σαν άνθρωποι, να είστε πάντα καλά!

|

M.P. - Facebook

Σας πληροφορώ ότι είμαι 64 χρονών χειρουργήθηκα στον κύριο Κουκάκη. Είναι τόσο καλή η αποθεραπεία που σου δίνουν που από την τρίτη μέρα που ήρθα στο σπίτι μου ήμουνα μια χαρά, ο πόνος είναι ελάχιστος!!!
Μία καταπληκτική ομάδα με πρωτεργάτη τον Γιατρό Κουκάκη που όμως θα πρέπει κάποιοι να τους προσέξουν πάρα πολύ για να μείνουν στην Ελλάδα μας και να μη φύγουν και αυτοί, όπως φεύγουν όλα τα μεγάλα μυαλά για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό!!! Είμαι μία ασθενής που χειρουργήθηκα από τον κύριο Κουκάκη και το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!